Як можна посмажити курячу грудку

Як посмажити курячу грудку, щоб вона не була сухою?

І – головний секрет – після приготування грудціЯк і стейку, потрібно відпочити. Перекладіть її на підігріту тарілку або дерев'яну дошку (щоб не було шоку від зіткнення з холодною поверхнею), накрийте фольгою і дайте дійти ще пару хвилин, – сік розподілиться всередині волокон, і грудка залишиться соковитою та ніжною. Збережена копія

Як смачно приготувати курячу грудку на сковороді?

У сковороді добре розігрійте олію, викладіть грудки, обсмажуйте по 5-7 хвилин з кожного боку на невеликому вогні.. Якщо у Вас є сковорода гриль або сковорода з антипригарним покриттям, то можна смажити грудки і без використання масла, що безумовно корисніше. Збережена копія