Що таке мальтодекстрин простими словами?

При виготовленні кондитерських виробів мальтодекстрин застосовується для регулювання технологічних властивостей напівфабрикатів та готової продукції, володіє функціями стабілізатора структури харчових мас, загусника, вологоутримуючого агента, регулювання солодощі, сполучного компонента.

Натуральний Мальтодекстрін Порошковий (Безпечна Харчова Добавка, Патока, Замінник Сахара, Підсолоджувач, Загущувач, Консервант). Мальтодекстрін (Патока) – це вуглевод, близький за своїми властивостями до крохмалю та глюкози. Виготовляється з кукурудзяного крохмалю шляхом його гідролізу за допомогою ферментів чи кислот.

Стандартне значення становить 3 грами на кожні 2 кілограми ваги. Він добре поєднується з порошковими протеїновими коктейлями, доповнюючи один одного, а для приготування суміші треба використовувати шейкер або змішувач. Напій можна приймати перед тренуванням чи під час занять.