Чим корисно нато

Одна порція (приблизно 40-50 г) містить стільки вітаміну K, скільки щодня рекомендується до споживання японським урядом – це може запобігти розвитку остеопорозу. У натто також багато вітамінів B6 та E, які, за словами Сіракави, підвищують швидкість оновлення клітин та уповільнюють старіння шкіри.15 серп. 2020 р.

Який на смак нато?

Має специфічний запах і солодко-солоним смаком з гіркуватістю, а також липкою, тягучою консистенцією. Точний час та місце появи натто невідомі, проте аналогічні продукти вживають у великому регіоні від Індонезії до Гімалаїв та Японії. Збережена копіяПохожі

Чим пахне натто?

Наприклад, аромат «натто» — традиційного сніданку із квашених соєвих бобів — усі описують по-різному. Для одних натто пахне як сир, для інших – як старі шкарпетки чи сира картопля..