З чого китайці роблять яйця

Шкаралупу китайці виготовляють із розчину парафіну, карбонату калію та гіпсового порошку. Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 із понеділка по четвер, о 16:50!23 вер. 2021 р.

Як китайці готують курячі яйця?

Китайці радять перед варінням покласти яйця у холодну воду на 10 хвилин. Після варіння слід виконати ту ж процедуру. Тоді шкаралупа відпадатиме від одного дотику, а самі яйця будуть м'якими та ніжними на смак. Раніше блогер TikTok уславився після того, як показав спосіб почистити яйце за одну мить.

Як китайці роблять чорні яйця?

підань; варіант назви – "тисячолітнє яйце") – популярна закуска китайської кухні; являє собою яйце, витримане кілька місяців у спеціальній суміші без доступу повітря. Ймовірно, прообразом «столітніх яєць» послужили яйця, які з метою тривалого зберігання засипали лужною глиною.