Як готувати на нержавіючій сталі

Як правильно готувати сковороду з нержавіючої сталі?

Перед приготуванням продуктів сковороду із нержавіючої сталі необхідно розігрівати на середньому вогні. Це потрібно робити дуже нетривалий час. В іншому випадку масло та продукти пригорятимуть. Якщо під час приготування масло починає закипати, сковороду потрібно зняти з вогню і дати йому охолонути. Збережена копія

Як правильно готувати у посуді з нержавіючої сталі?

Перед першим використанням посуд із нержавіючої сталі слід вимити теплою водою з миючим засобом, обполоснути і добре витерти. Якщо при першому використанні на посуді з'явилися плями, не поспішайте засмучуватися. Вони легко видаляються 4,5% розчином столового укусу чи лимонної кислоти.