Як довго можна зберегти копчену ковбасу

Зберігати копчену ковбасу можна за температури від 0 до +4 °C, термін – до 10 днів. Скільки зберігається сирокопчена ковбаса у холодильнику? При температурі від +5 до +15 ° C до трьох тижнів. 22 серп. 2022 р.

Як зберігати Копчену ковбасу?

Повітря в ній має бути +5-10 градусів, не більше. Важливо, щоб не було протягу, а вологість не перевищувала 80 відсотків. Так для зберігання копченої ковбаси буде найкраще. Безумовно, якщо немає комори або горища, то для зберігання можна використовувати холодильник. Збережена копія

Скільки зберігається домашня копчена ковбаса?

Час зберігання: для домашніх 60 днів, сирокопчених та в'ялених виробів – 12 місяців. Перед тим, як відправити ковбасу в морозилку, необхідно перевірити упаковку.