Скільки зберігається Шрірача у холодильнику?

Як зберігати В ідеалі соус шрирача краще зберігати у льоху чи підвалі. Але також допускається зберігання в холодильнику (без заморозки). Термін придатності відкритої продукції – 6 місяців після розкриття банки. Соус сирача домашнього приготування краще зберігати у холодильнику не більше 2-3 місяців.

5 днів Зберігати соус можна в холодильнику протягом 4-5 днів. На 2 та 3 день смак соусу стає ще більш смачним та насиченим.

На батьківщині соусу сирача вірять у його корисні та чудодійні властивості: вважається, що шрирача розганяє метаболізм, сприяє схуднення, має виражену антипаразитну дію, зміцнює імунітет, перешкоджає утворенню тромбів.

Рекомендовані терміни придатності соусів з дня виготовлення: 120 діб – при температурі від 0 до 5°С; 90 діб – при температурі від 6 до 10°С.