Що з Ватсап 2022?

Згідно з офіційними даними, з 24 жовтня 2022 року припиниться підтримка WhatsApp на смартфонах, що працюють під керуванням надто застарілих версій операційних систем.Oct 14, 2022

У 2022 року на старих смартфонах у Росії буде відключено програму WhatsApp. Про це повідомляє Царгород. Таким чином, месенджером WhatsApp не зможуть користуватися власники смартфонів iPhone 5 та iPhone 5C, які були випущені у вересні 2012 року року.

WhatsApp не працюватиме на деяких iPhone з жовтня 2022 року Месенджер WhatsApp перестане працювати на деяких моделях iPhone з жовтня 2022 року. Про це повідомляється на порталі Gizchina. Скористатися програмою з 24 жовтня не зможуть власники iPhone з операційною системою iOS 10 та 11.

Очистіть кеш-данні Google Play Маркета, перейшовши до Налаштування пристрою. Потім відкрийте Програми та повідомлення > Інформація про програми > Google Play Маркет > Сховище > ОЧИЩИТИ КЕШ. Очистіть дані Google Play Маркета, натиснувши ОЧИСТИТИ ДАНІ > OK. Спробуйте ще раз завантажити WhatsApp.