Що таке блюдо птитім?

Важливе відмінність від інших макаронних виробів – птитім піддається обсмажуванні у спеціальній печі, що надає крупі особливого кольору, смакових якостей і структури. Птитім випускається у формі рисових зерен, а також кульок, зірочок, черепашок та багато іншого.

Яка паста птитім на смак Смак макарони з твердої пшениці — хлібний, крохмалистий, трохи солодкуватий, горіховий.

Птитім (івр. פתיתים) – макаронні вироби на зразок кускуса, що відрізняються від такого більшими зернами, ніж подібні також з турецьким булгуром. 1950-ті роки. Після репатріації євреїв з країн Магріба в 1940-х і 1950-х роках в Ізраїлі набув поширення аналог кускуса — «птитім»(Івр.