- Караваї
- Тістечка
- Осетинські пироги
- Піца
- Римська піца
- Паски
- Чорна піца
- Синабони
Чим пригощати колег
- Закуски в стилі finger food – елегантні тарталетки, вишукані канапе, рулетики, міні-бургери, міні-піци, міні-шашлички, а також різноманітні пиріжки із ситною та солодкою начинкою. …
- Десертні страви – тарталетки з фруктами, еклери, профітролі, желе та ін.
- Різні варіанти асорті страв.
Якими стравами можна накрити фуршетний стіл:
- канапе з м'ясом, сиром та овочами;
- тарталетки з різними начинками;
- м'ясне асорті;
- асорті з рибою та морепродуктами;
- роли, суші;
- тости у клярі;
- міні-піца;
- снеки;