Що додають у цукерки?

Головні інгредієнти якісних шоколадних цукерок – какао (можливо у вигляді порошку або пудри), цукор, масло какао – найдорожчий компонент. Порошок какао отримують їх какао бобів, які ростуть на деревах в умовах теплого клімату. Боби ретельно відбирають, обсмажують, перемелюють.

Замість цукру в ласощі додають підсолоджувачі. Це може бути сорбіт, фруктоза, ксиліт, ізомальт. Так як у їхньому складі не міститься цукру, який піднімає рівень глюкози у крові, вживати цукерки можна діабетикам.

Їх роблять із маси з цукру та патоки, що включає молоко та фруктово-ягідну сировину. Цукерки з начинкою праліне. Праліне – це обсмажені горіхові ядра, розтерті із цукром та жиром. Також до складу додають какао-порошок, коньяк, ароматизатори та інші інгредієнти.