Що добре поєднується з корицею?

З ароматом кориці добре поєднуються яблука, груші та шоколад. Кориця використовується як ароматизатор солодких страв, напоїв, булочок і печива. У Росії корицю додають у супи, каші та оладки. Кавказька кухня використовує корицю для приготування м’ясних і овочевих страв.

У нашій країні, як правило, продається саме касія під виглядом кориці. До виробників навряд чи можна пред’являти претензії, оскільки касія є одним із видів кориці . Колір касії – червонувато-коричневий, середньої насиченості або темний. За смаком спеція солодкувата, але не настільки ніжна, як цейлонська кориця.

Чай із медом і додаванням приправи. Суміш перетертих лимонів з медом, імбиром і корицею (вживається в кількості однієї-двох ложок разом з ранковим чаєм). Додавання приправи в гарячі напої (кава, какао, заварений цикорій). Швидкий напій на основі теплої води, меду та коричного порошку.

Щодня додавайте корицю в каші, смузі, йогурти. Увечері приготуйте “чай з кориці”: у гарячій воді розчиніть ложку меду та кориці й дайте напою настоятися протягом ночі. Напій для схуднення слід випивати за два прийоми – вранці та ввечері.