Чому шкідливо пити кип'ячену воду?

висока температура провокує випаровування з води кисню, необхідного людині; постійне вживання кип'яченої води призводить до виведення з організму цінних мінералів та солей; при повторному кип'ятінні воді збільшується концентрація небезпечних солей, що погіршують роботу життєво важливих органів та систем.

Багаторічний досвід людства показав, що кип'ячена вода: Здатна захищати організм від найпростіших хвороботворних бактерій. Одноразова термічна обробка води допомагає покращити смак їжі, нормалізувати травлення та випорожнення. Стабілізує жорсткість води – робить її м'якшою.

Сиру або кип'ячену? Корисніше для організму пити сиру водуоскільки вона містить важливі мікроелементи: магній, кальцій, натрій та ін. Після кип'ятіння ці компоненти осідають на нагрівальних елементах, і вода втрачає корисні властивості.

Яку воду треба випивати натщесерце: холодну чи гарячу? Мабуть, неоднозначним моментом при ранковому вживанні води є температура рідини. Цілком точно не варто пити крижану воду або окріп – користь від такого пиття не буде, а шкода організму практично неминуча.