Чим посипають чіпси?

Головний інгредієнт у цьому списку – глутамат натрію. «Чудо-порошок» може зробити з будь-якого несмачного продукту такі ласощі, які ви захочете їсти ще й ще, і начхати на якість вихідних компонентів.May 4, 2013

Копчена паприка, сушений часник або цибуля, ароматні трави (орегано, чебрець, розмарин), сумах, мелений коріандр, зіра або мускатний горіх — варіантів може бути не менше, ніж сортів промислових чіпсів в супермаркеті.

Склад: Картопля, олія, ароматизатор (цибульний порошок, сіль, цукор, порошок молочної сироватки, підсилювачі смаку та аромату (глутамат натрію 1 – заміщений, 5 – рибонуклеотиди натрію 2 – заміщені), сухе знежирене молоко, лактоза (з молока), смакоароматичні речовини, сирний порошок, регулятор …

При виготовленні чіпсів використовуються ГМО, барвники, ароматизатори, консерванти. У чіпсах цілковито різних підсилювачів смаку. У чіпсах міститься акриламід, який може спричинити рак. У чіпсах дуже високий вміст солі.