Аліса як зробити чай

Імбирний чай Крім використання в приготуванні різних страв, з кореня готують неймовірно корисний і цілющий чай. Пити його можна щодня. Тим більше, що приготування не займе багато часу.

– Не можна вживати імбир у разі ішемічної хвороби серця, інсультів та інфарктів. Також він не рекомендується людям із гастритом, виразкою та іншими проблемами шлунка і кишечника. Імбир категорично протипоказаний тим, у кого підтверджено гепатит і цироз печінки.

Його потрібно почистити й подрібнити: нарізати тонкими скибочками або натерти на великій тертці. Підготовлений імбир залити чистою водою, довести до кипіння і дати настоятися під кришкою близько 10 хвилин. Після цього процідити і подавати з будь-якими добавками на свій смак.