Як зробити пломбір без яєць

Як зробити морозиво з молока без вершків та яєць?

В окремій ємності крохмаль розвести в 50 мл молока і тонким струмком, безперервно помішуючи, влити в молочну суміш, що закипіла, постійно помішуючи. Потім проварити на повільному вогні, не припиняючи помішувати, до загусання (7-8 хвилин). Повинна вийти молочна маса, схожа на кисіль.

Що можна додати до пломбіру?

Багато хто їсть його спекотними вечорами з варенням або посипаючи горіхами, але не варто відмовляти собі в задоволенні поласує і вранці: пломбір може стати гідним сніданком. Додайте до морозива ложечку подрібнених горішків, жменю улюблених ягід, посипте обсмаженими вівсяними пластівцями та чорним тертим шоколадом.