Як зробити морозиво з молока без вершків та яєць?
В окремій ємності крохмаль розвести в 50 мл молока і тонким струмком, безперервно помішуючи, влити в молочну суміш, що закипіла, постійно помішуючи. Потім проварити на повільному вогні, не припиняючи помішувати, до загусання (7-8 хвилин). Повинна вийти молочна маса, схожа на кисіль.
Що можна додати до пломбіру?
Багато хто їсть його спекотними вечорами з варенням або посипаючи горіхами, але не варто відмовляти собі в задоволенні поласує і вранці: пломбір може стати гідним сніданком. Додайте до морозива ложечку подрібнених горішків, жменю улюблених ягід, посипте обсмаженими вівсяними пластівцями та чорним тертим шоколадом.