Ванілін застосовується для надання ванільного аромату та або приємного солодкого присмаку таким продуктам, як морозиво, солодкі пудинги, всі види випічки, креми, десерти, йогурти, молочні коктейлі та ін. Кожному з дитинства знайомий приємний солодкуватий смак ванільного морозива.
Яку функцію виконує ванілін?
Ванілін широко використовується в кулінарії. Він покращує смак готових продуктів, а також надає їм унікального аромату.. Ванілін застосовують для приготування випічки, десертів, напоїв, соусів тощо.
Навіщо в тісто додають ванілін?
У кондитерській промисловості ванілін додають у тісто для випічки, торти, тістечка, коктейлі, морозиво, шоколад, десерти та інші кондитерські вироби. Додавання ваніліну дозволяє надати кулінарному виробу ванільного смаку.. Збережена копія