Ароматизатор для чіпсів.

Як виготовляють смакові добавки для чіпсів?

Гуанілати та інозинати отримують із природних джерел. Вони присутні природно практично у всіх харчових продуктах, але не в концентрованому вигляді. Найдешевше отримувати їх із природних ДНК та РНК. Виробники зобов'язані повідомляти покупцям у маркуванні, які підсилювачі смаку додані до чіпсів. Збережена копія

Як зробити харчовий ароматизатор у домашніх умовах?

Покладіть стручок у скляну ємність із щільною кришкою та залийте горілкою. Поставте наполягати у прохолодне темне місце терміном від трьох до шести тижнів. Періодично струшуйте ємність. Чим довше наполягатиме екстракт, тим яскравішим і насиченішим буде його смак і аромат.