Як правильно пити сангрію?

Його, як і шампанське, подають за температури 12–14 градусів. Тиха сангрія, як і червоне вино, чудово поєднується із стравами із жирного м'яса, особливо приготованими на відкритому вогні. Для розпивання грайливої ​​сангрії, закусками виступають сир та фруктовий десерти. Подавати сангрію на каві прийнято з холодними закуксами.

Традиційно сангрія подається у великому глеку або у місткій чаші. Вважається, що тара обов'язково має бути прозорою – так будуть видні шматочки фруктів. Чаша доповнюється ополоником, щоб зручно було наповнювати келихи. Коктейль п'ють з невеликих склянок для крюшона, але це є необов'язковим правилом.

Справжні мексиканці п'ють текілу, запиваючи її сангритою – солодкою, гострою, пряною. Вона підкреслює смак текіли та пом'якшує пекучі нотки. Варіантів приготування її дуже багато, кілька на вибір.

знищення бактерій у кишечнику та шлунку; підтримці нормальної роботи серцевого м'яза; профілактики анемії; відновлення обмінних процесів в організмі (calorizator).