Рецепт індичати як можна приготувати

Як приготувати філе індички, щоб вона була соковитою?

Грудка, приготовлена ​​в духовці Відбите філе посоліть, обмажте улюбленими спеціями, збризкайте лимонним соком і залиште маринуватись м'ясо мінімум на 3-4 години. Після закінчення маринування, покладіть м'ясо у фольгу змащену маслом і накрийте зверху іншим шаром фольги. Запікайте у духовці на 200 градусах 45 хвилин.

Як смачно посмажити стегно індички?

Розігріти на сковороді олію, обсмажити цибулю, потім додати м'ясо, обсмажити до появи скоринки. М'ясо посолити, поперчити, додати чебрець та томатну пасту. Готувати 5 хвилин|мінути| на сильному вогні, потім накрити кришкою, зменшити вогонь і гасити приблизно 45 хвилин|мінути|.