Скільки солістів було в Іванушек?

У цьому складі групи, як і раніше три вокаліста: Кирило Андрєєв, Кирило Туриченко та «рудий Іванко» Андрій Григор'єв-Аполлонов. Нові композиції можна знайти в мережі Інтернет – "Тільки для рудих", "І тільки дощ стукає". Понад чверть століття кумири публіки радують хітами своїх шанувальників.

Дівчата зрозуміли, що я не наслідую Сорін, я став Олегом Яковлєвим. У березні 2013 року закінчив виступати в групі, офіційно продовжуючи враховувати її солістом, після виходу з групи сольно виконував пісні.Іванушек». Після відходу Яковлєва його місце у групі посів український співак Кирило Туриченко.

Історія створення та склад Офіційною датою заснування «Іванушек International» вважається листопад 1995 року. Саме тоді троє молодих людей – Ігор Сорін, Андрій Григор'єв-Апполонов та Кирило Андрєєв – вперше вийшли разом на одну сцену. Це тріо стало першим складом.

Поточна версія сторінки поки що не перевірялася досвідченими учасниками та може значно відрізнятися від версії, перевіреної 12 лютого 2022 року; перевірки вимагають 78 правок.

Іванушки International
Роки1995 – теперішній час
КраїнаРосія
Місце створенняМосква
складАндрій Григор'єв-Апполонов Кирило Андрєєв Кирило Туриченко