Як і скільки можна зберігати бісквіт?

Зберігати бісквіти у холодильнику можна до 7 днів, у морозилці до місяцяале чим свіжіше бісквіт – тим краще.

3 днів Термін зберігання бісквітів за різних умов: – без холодильника, при кімнатній температурі, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – зберігання у холодильнику при температурі + 4°С – не більше 5 днів; – бісквітний торт, залежно від начинки, може зберігатися близько 3 днів.

Якщо у складі коржа крім яєць є фрукти або кисломолочні продукти, то його треба обов'язково використовувати одразу або зберігати у холодильній камері до 3 днів. Залишати в кімнаті не можна – зіпсується. Продовжити життя бісквіту ви можете відправивши у морозильну камеру.

Щоб бісквіт не опав, його остуджують у формах. Потім перевертають на решітку, таким чином бісквіт поступово остуджується з усіх боків. Після того, як готовий бісквіт остудився, його можна загорнути у харчову плівку та відправити у холодильник на ніч.