Чим снюс відрізняється від нікотинових Пауків?

Снюс vs Пауч Основна відмінність між снюс та нікотиновими павучами полягає в тому, що у павучах немає тютюну, а в снюсах є. Насправді тютюн є основним інгредієнтом у більшості снюсів. Залежно від їх різновиду рівень нікотину коливається від 0,5% до 7,5%.20 Oct 2020

Снюс – це смоктальний тютюн. При цьому категорію нікотинових павучою не можна плутати зі снюсом. Нікотинові павуч – це нетютюнні, некурильні вироби перорального споживання, без вмісту тютюну та/або його частин. Проте основною діючою речовиною для споживача в даній категорії є нікотин.

Користувачі бездимного тютюну отримують набагато більше нікотину, ніж курці сигарет. Справа в тому, що вживання снюсу передбачає, що тютюн залишається в роті не менше 30 хвилин, за цей час в організм потрапляє в десятки разів більше нікотину, ніж при викурюванні однієї, навіть найміцнішої сигарети.

Пакетики з нікотином або нікотинові паучі являють собою білі попередньо порційні пакети, схожих на снюс, але замість тютюнового листа вони наповнені білим порошком нікотинсодержащим. Пакетик з нікотином це невеликий пакет, що містить хімічний нікотин, що викликає звикання, і деякі інші інгредієнти.