Чим корисна бринза козяча?

Корисні властивості бринзи Регулярне вживання бринзи допоможе зберегти молодість, гладкість, бархатистість та пружність шкіри. Завдяки високому вмісту кальцію, що знаходиться у легкозасвоюваному вигляді бринза, корисна для збереження зубів та кісткової системи.

Вона має низький вміст жиру і викликає лужну реакцію, на відміну інших видів сиру, які викликають кислотну реакцію, стимулюючу зростання бактерій. Крім того, споживання козячого сиру або бринзи допомагає у розвитку інтелекту та уваги та рекомендується дітям у процесі зростання.

Відмінності овечої бринзи Виробництво бринзи з коров'ячого та овечого молока ідентично, але овече молоко порівняно з коров'ячим більш щільне, багатше на жири та білок. Тому бринза з овечого молока виходить смачніше, жирніше, щільніше та корисніше.

В складі бринзи дуже мало калію та багато натрію (1600 мг), тому вона протипоказана при хворобах нирок, органів кровообігу, серця, печінки, підшлункової залози та жовчовивідних шляхів.