Що видається призовникам?

На збірному пункті призовнику видається речове майно: кашкет, кокарда, костюм літній польовий (у комплекті) «Цифра», костюм зимовий польовий (у комплекті) «Цифра», майка, труси, рушник вафельний, хустка носова, підкомір, шкарпетки літні чорного кольору, черевики хромові з високими берцями, ремінь поясний, ремінь.

Яку форму видають мобілізованим громадянам? Після призову на період підготовки та проведення бойового злагодження мобілізовані набувають тимчасову польову форму одягу. Перед початком виконання завдань у зоні СВО військовослужбовцям видають всесезонний комплект польового обмундирування (ВКПО).

Призовна комісія виносить Рішення про звільнення призовника від призову на військову службу або про надання йому відстрочки від призову на військову службу за наявності підстав, передбачених Федеральним законом "Про військовий обов'язок та військовий службі", указами Президента Російської Федерації та постановами …

Називається в народі «Дев'ятка– Краснодарський крайовий збірний пункт військового комісаріату, де відбувається розподіл на службу.