Що таке заморожування жиру?

Кріоліполіз (cryolipolysis) – процедура, під час якої використовують холодну температуру для руйнування жирових клітин. Апарат накладається на область лікування, що призводить до того, що шкіра та жир всмоктуються в область охолоджувальної пластини. Це дозволяє машині заморожувати жирові клітини, викликаючи їхню загибель.Jan 31, 2019

Прибрати жир з живота, уникнувши ускладнень, допоможе кріоліполіз – процедура, видалення жирових клітин за допомогою заморожування. Методика не поступається ефективності традиційної ліпосакції, але при цьому не вимагає проведення хірургічної операції.

Кріоліполіз – новітня безопераційна методика видалення локальних жирових відкладень, заснована на контрольованому охолодженні підшкірно-жирової тканини. Справа в тому, що жирові клітини, на відміну від клітин шкіри, нестійкі до холоду. І при охолодженні запускається програмований процес їхньої загибелі.

Серед побічних ефектів від цієї процедури: тимчасове локальне почервоніння шкіри, поява невеликих поверхневих гематом, тимчасове оніміння і зниження чутливості шкіри в місці проведення процедури. Усі ці побічні ефекти самостійно відбуваються протягом місяця.