Що міститься у рибі камбала?

Хімічний склад та калорійність Також воно містить вітаміни (А, D, Е, групи В), поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, амінокислоти, антиоксиданти, всі основні макро- та мікроелементи. Камбала є рекордсменом за вмістом йоду, селену, фосфору та кобальту.

Користь камбали. Достатньо 200 г філе, щоб забезпечити організм необхідною добовою нормою білка. Її м'ясо – це джерело вітамінів, мікро- та макроелементів, які позитивно впливають на імунітет та стан людини загалом. Йод покращує працездатність щитовидної залози та нормалізує гормони.

Спочатку з черевця знімається луска, потім відрізається голова, тушка промивається і дістаються начинки. Після чого шкіра здирається різким рухом руки. Камбалу смажать, гасять, запікають, фарширують з гарнірами та приправами.

У м'ясі камбали міститься багато корисного білка, що повністю засвоюється, щодня затребуваного нашим організмом. У ній також є багато жирних кислот Омега-3, солей фосфору. Також до складу входять: рибофлавін, тіамін, піридоксин, нікотинова та пантотенова кислоти.