Що потрібно зробити, щоб отримувати стипендію?

Кому належить академічна стипендія Щоб отримувати академічну стипендію, студент повинен підходити під наступні критерії: Навчатися очно та за рахунок держбюджету. Здавати сесію без трійок. Не мати заборгованості — незадовільних оцінок або незданих без поважних причин іспитів та заліків.Apr 1, 2020

Державна академічна стипендія Виплачується студентам бюджетного відділення, які навчаються у очній формі, які здали сесію без боргів на «добре» та «відмінно». У першому семестрі ДАС одержують усі студенти, які надійшли на бюджетне відділення з очною формою навчання.

Документи на отримання соціальної стипендії: – особиста заява студента; – копія паспорта студента; – довідка з управління соціального захисту населення (за місцем постійного проживання) для отримання соціальної допомоги.

Державна академічна стипендія У 2022 році виплата стартує від 1755 рублів на місяць для студентів вузів та від 664 рублів для учнів коледжів та технікумів. Керівництво навчального закладу має право підвищувати виплату.