Які банки дають 100 грн за реєстрацію: де отримати бонуси під час відкриття рахунку

Багато банків усвідомлюють, що сьогоднішні користувачі шукають не тільки надійні фінансові організації, а й привілеї, такі як додатковий дохід. Тому деякі банки починають пропонувати своїм новим клієнтам винагороду у розмірі 100 грн. за реєстрацію.

Ця пропозиція може бути значущою для тих, хто хоче почати використовувати нові послуги банку, але при цьому отримати негайну фінансову вигоду. Ці 100 грн. можуть бути використані на свій розсуд – для оплати послуг, ведення рахунків або будь-яких інших потреб.

Якщо ви тільки починаєте свою фінансову історію або просто хочете скористатися можливістю додаткового доходу, зверніть увагу на пропозиції банків, які дають 100 грн. за реєстрацію як вітальний бонус. Це може стати хорошим стартовим капіталом та стимулом для подальшого розвитку фінансових можливостей.

БанкУмови
1ПриватБанкОтримай 100 грн за реєстрацію в мобільному додатку
2ОщадбанкОтримай 100 грн кешбеку за реєстрацію на сайті
3УкрсиббанкОтримай 100 грн бонуса за відкриття дебетової картки
4Альфа БанкОтримай 100 грн за відкриття рахунку в мобільному додатку

У якому банку надають 100 грн за реєстрацію?

Прямо зараз без лишніх слів ви можете отримати гроші за реєстрацію та відкриття ВІРТУАЛЬНОЇ КАРТИ просто натисніть на назву банку: Sense Bank (100 грн) A-bank (50 грн) Izibank (50- 75-150 грн) інструкцію, як отримати більше читайте вбрання.

Які українські банки дають гроші за реєстрацію?

Які банки платити гроші за реєстрацію

  • ІЗІ-Банк – 150 грн за реєстрацію картки з кредитним лімітом, 50 грн за реєстрацію звичайної картки. …
  • ПУМБ – Отримуємо 100 гривень за кредитну картку або 50 гривень за дебетову картку, у пумба дуже хороші кешбеки, багато відділень та дуже якісний застосунок

Які банки пропонують гроші за запрошення друзів?

На даний момент із опитаних нами банків «за друзів» платять у 9 фінустановах: monobank, sportbank, todobank, Форвард Банк, А-Банк, ПУМБ, Таскомбанк, Універсал Банк та Банк Кредит Дніпро. Бонус за відкриття кредитної («чорної») картки monobank іншою людиною за вашою рекомендацією. Збережена копія

Які банки дають гроші за оформлення картки 2023 року?

Дебетові карти: топ-10 найкращих у 2023 році

БанкВідсоток на рештубонусна програма
Банк «Центр-інвест» Пенсійна7.5%
Банк «Примор'я» Пенсійнавід 7% до 8%8% кешбек
Норвік Банк Максимум7%5% кешбек
Кубань Кредит Турботавід 6.5% до 10.4%2% кешбек