Що можна зробити у блендері?

З ними легко приготувати пюре, смузі, засмажки для супів та начинки для пирогів. Одне натискання кнопки, і девайс перемелює, перемішує до однорідності, подрібнює, шаткує, нарізає всі бажані інгредієнти за пару секунд.

Блендер стаціонарного типу оптимально підходить для приготування рідких страв супів, смузі, мусів, соусів, підлив. Крім цього, зрозуміло, у ньому можна подрібнювати та інші інгредієнти – наприклад, м'ясо для котлет, варені овочі для пюре, сир для запіканки або горіхи для випічки.

У ньому добре готувати коктейлі, смузі, дитяче харчування, а також колоти лід, збивати білки з цукром і навіть робити фарш. Занурювальна Модель має різні насадки, які допомагають готувати різноманітні страви з легкістю. Базова насадка виглядає як ніжка блендера, на кінці якої є дволопатевий ніж.