Що таке фінансова подушка безпеки і чому її треба мати у кожній родині?

Що це і навіщо воно потрібне? Резервний фонд або фінансова подушка безпеки – запас грошей на непередбачені випадки. Зламалася машина чи холодильник, терміново були потрібні гроші на лікування, втратили роботу, розбився телефон – такий грошовий резерв допоможе викрутитися і не позичати.

Фінансова подушка, або подушка безпеки, – Це резерв грошей для різних непередбачених ситуацій. Це не інвестиції для збільшення грошей і не заощадження на якусь покупку — це запас про всяк випадок, і його варто створити до того, як почнете інвестувати. Коли і на що можна витрачати подушку безпеки.

Фінансова подушка – Помічниця в несподіваних життєвих ситуаціях. Її не відкладають для оплати спонтанних покупок та послуг, завдання подушки – Вирішити ваші грошові проблеми в період, коли ви втрачаєте доход або буває форс-мажор.

Фінансова подушка Безпека — це фінансовий резерв однієї людини або, наприклад, сім'ї, що складається завдяки регулярним відрахуванням з доходу. оздається в спокійний час і потрібна, щоб бути готовим до кризи, втрати роботи, незапланованих витрат.