З чого краще зробити відбивні зі свинини

Яку частину свинини краще брати на відбивні?

Найкраще м'ясо для відбивних лопаткова частина свинини, корейка, окіст, філе та м'ясо з кісточкою, яка надає відбивним пікантності та особливого аромату. Ідеальна товщина відбивних – 1,5 см, а відповідний розмір – з долоню. Спершу м'ясо потрібно добре промити, обсушити і лише потім починати з ним працювати.

Яке м'ясо треба брати на відбивні?

М'ясо має бути м'яким і ніжним, а значить, найкраще купувати ті частини туші, які практично не беруть участь у рухових процесах тварини: Відбивні зі свинини. Стегна, лопатка та ошийок – Ідеальне рішення для приготування страви. Хороша свинина відрізняється світло-рожевим відтінком. Збережена копія