Reclar як користуватися

шкіру після її вмивання, режими G-Blue і G-Red, необхідно використовувати НЕ на суху шкіру, а з нанесенням сироватки або тонера. Прилад необхідно тримати під кутом до обличчя (він має ніби ковзати по обличчю), щоб світло було увімкнене.

RECLAR Gold – це багатофункціональний прилад для догляду за шкірою в домашніх умовах із золотим покриттям. Глибоке і дбайливе очищення шкіри, позбавлення від акне, постакне і пігментних плям, ліфтинг і боротьба зі зниженим тонусом, – ось неповний спектр завдань, які під силу приладу від RECLAR. Збережена копія

Рясно нанесіть гель-провідник на всю поверхню обличчя. Увімкніть апарат у режим ультразвукового чищення і приступайте безпосередньо до очищення обличчя з його допомогою. Прикладайте лопатку приладу під кутом 45 градусів, увігнутою стороною до обличчя. Збирайте гель з поверхні обличчя, не сильно натискаючи.

Як заряджати прилад? Перед першим застосуванням необхідно зарядити б’юті-гаджет RECLAR повністю не менше 90 хвилин. Про повне заряджання приладу вас проінформує діод на приладі, він має бути блакитного кольору. Рекомендуємо заряджати прилад з використанням дроту в комплекті, під’єднавши його до зарядного блоку з роз’ємом USB.