Що відбувається з Русланом Білим?

Тривалий час співпрацював із ТНТ, але у 2021 році стало відомо, що він залишив телеканал через фінансові розбіжності. З того часу артист приділяє більше часу особистій кар'єрі. У 2021 році він випустив сольні концерти «Індикатор» та «Я свій», а в 2022 році готував нову програму, яку назвав «Свій голос».

Випилятись із цього неймовірно важко", – розповів Руслан Білий. Причиною тиску на організаторів Білий вважає концерти "Я свій" та "Чому я відростив вуса", в яких він жартував на політичні теми. Білий у тому числі висміяв звичку російських чиновників використати вираз "не треба розгойдувати човен".

«Список небажаних артистів»: стенд ап-Комік Руслан Білий розповів про відміну виступів з ініціативи влади Стенд ап-Комік Руслан Білий розповів у підкасті «Бухаріг Лайв», що в останні місяці організатори концертів скасовують його виступи щодо «закулісної заборони» влади.

41-річний Руслан Білий насолоджується вільним часом, який у нього утворився після виходу з ТНТ. Тепер комік сконцентрований на особистій кар'єрі та приділяє всю увагу стендап-виступам.