Що таке Кіст?

Кіст аль Хінді (Костус) – це багаторічна рослина, що росте в Китаї, Індії та найближчих країнах. Багато століть коріння цієї рослини використовується в народній східній (індійській, китайській та арабській) медицині.

Кист аль хінді використовують для терапії при різних захворюваннях: застуда, глисти, себорея, ревматизм. У складі подрібнений корінь. Лікувальні властивості кист аль хінді: зміцнення імунітету, боротьба з вірусами та інфекціями, боротьба з паразитами та грибком. Усунення тромбів, розрідження крові.

Потужні протизапальні властивості рослини будуть корисними при боротьбі з аденоїдами. Захворювання шлунково-кишкового тракту. Препарати кореня рослини застосовуються для боротьби з гельмінтозами, бактеріальними інфекціями, включаючи холеру та дизентерію, гепатитами, холециститом, панкреатитом.

Застосування Кіста аль Хінді для жінок Кист аль Хінді буде корисний жінкам при усуненні різних запальних захворювань органів малого тазу, таких як ерозії, вагініт, цервіцит, кольпіт. А також протидіє циститу, молочниці та сприяє усуненню герпесу.