Чим розводити Нобівак Трікет?

У випадку, коли кошенят починають щепити у віці 9 тижнів, вакцину Нобівак Tricat розводять вакциною Нобівак R як при первинній вакцинації, так і при ревакцинації, що проводиться через 3 тижні. Вакцину розчиняють безпосередньо перед вакцинацією кішок у фосфатно-буферному розчиннику або в Нобівак Рабієс.

Вакцина є однорідною сухою пористою масою білого кольору. Як розчинник використовується стерильний фосфатно-буферний розчин Нобівак Розріджувач (Nobivac Diluent) (рН 7,2 – 7,4) або один з рідких вакцин: Нобівак RL, Нобівак Рабієс (Nobivac Rabies), Нобівак Лепто (Nobivac Lepto).

Шприц заповнюють розчиненою вакциною та вводять тварині підшкірно. Для ін'єкцій використовують лише стерильні шприци та голки, а місце уколу обробляють попередньо 70% етиловим спиртом. Вакцинацію проводять тваринам дворазово з інтервалом 3-4 тижні, починаючи з 8-9-тижневого віку.

Допускається використання вакцини Нобівак Рабієс як розріджувач до вакцин Нобівак DHPPi, Нобівак DHP та Нобівак Трикет, а також змішування та одночасне застосування з вакциною Нобівак Ліпто у співвідношенні доз 1:1. Перед вживанням флакон із вакциною рекомендується струснути.