Що найкраще для бульйонів

Для бульйону найкраще вибирати шматки м'якоті або м'яса на кістки, багаті на сполучну тканину.. Таке м'ясо при тривалому варінні виділяє більше екстрактивних речовин, і, відповідно, бульйон з нього виходить смачним, ароматним та наваристим. У яловичини – шийка, грудинка, окорок.21 жовт. 2021 р.

Що краще взяти для курячого бульйону?

Тому для бульйону добре використовувати не філе, а цілі частини курки: крила, ніжки чи стегна на кістки. Більше економний і майже безвідходний варіант – обробити цілу курку, відкласти грудку для інших страв, а для бульйону взяти кістяк, крила, стегна і ніжки.

Що можна додати до бульйону для смаку?

«Зелень — ідеально, тільки не раджу додавати надто різких трав на кшталт шавлії. А розмарин, чебрець, базилік, зелений та червоний, – це чудово. Ну і кріп, петрушка, цибуля та кінза — класика».